De algemene voorwaarden van Ebenos.

Uw reis boeken

Via de website kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen om een reis te boeken. Na het accepteren van de offerte ontvangt u een bevestiging en alle benodigde documenten voor de reis.

Bedenktijd offerte

Na het ontvangen van de offerte heeft u 72 uur de tijd om deze te accepteren. Zolang kunnen wij een ticket vasthouden. Nadat deze tijd is verstreken, bestaat de kans dat de prijs voor de ticket is veranderd.

Groepsgrootte

Om de kwaliteit van onze reis hoog te houden hanteren wij een maximale groepsgrootte van 8 personen. Voor de reis naar Mauritius is de minimale groepsgrootte ook 8 personen. Mocht het minimale aantal voor deze reis niet zijn bereikt, zijn wij helaas genoodzaakt om de reis te annuleren. U krijgt dan het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Vlucht wijzigen of annuleren

Bij het boeken van uw reis krijgt u de optie om een ticket annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering loopt via Allianz. De kosten hiervan zijn te vinden in de offerte van uw reis. U krijgt bij de bevestiging van uw boeking de voorwaarden meegestuurd.

Reis annuleren

Om een financiële teleurstelling te voorkomen adviseren wij om een annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering is een verzekering die u binnen 7 dagen na het boeken van uw reis moet afsluiten. Deze verzekering vergoedt de kosten wanneer u door onvoorziene omstandigheden niet op reis kunt gaan. Mocht u een reis willen annuleren, kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Reisverzekering

Om onbezorgd op reis te gaan is het bij Ebenos verplicht om over een reisverzekering te beschikken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Prijzen

De prijs van uw reis is afhankelijk van het moment van boeken. Het kan zijn dat mensen voor dezelfde reis een ander bedrag hebben betaald. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en reserveringskosten.

Duurzaam toerisme

Tijdens de reizen van Ebenos vragen wij om rekening te houden met de mensen, hun cultuur, de natuur en het milieu. Zo zijn de reizen van ebenos in de toekomst voor iedereen mogelijk. Wij voelen ons hierbij erg bij betrokken en vragen dan ook om hier met respect mee om te gaan.

Klaar voor de reis van je leven?

Groepsreis Mauritius
Mauritius is bergachtig